29. mart, 2024

ODRŽAN TRODNEVNI TRENING ,,UČENJE ZA PROMENU: UTICAJ INTERNETA I POSLOVNI KODEKSI“

Trodnevni trening pod nazivom „Učenje za promenu: uticaj interneta i poslovni kodeksi“ upravo je završen u Borkovcu. Ovaj događaj namenjen mladim Romkinjama i Romima imao je za cilj omogućavanje sticanja dragocenih znanja i veštine, koje će im pomoći da bolje razumeju savremeno poslovno okruženje, timski duh i rad, kao i da napreduju u karijeri.

Prvi dan događaja obeležile su motivacione aktivnosti koje su vodili Adi Sinani, menadžera projekta, Monika Ajvazović i Marijana Rakić, službenice za zapošljavanje u Fondaciji za obrazovanje Roma. Kroz različite interaktivne sesije, učesnici su imali priliku da se međusobno upoznaju i podele svoja očekivanja od programa.

Drugog dana, fokus je bio na uticaju društvenih mreža i digitalnih alata na mlade, kao i na problemu govora mržnje na internetu. Kroz dinamične radionice vođene od strane stručnih trenerica Darije Stjepić i Gordane Adamov, učesnici su zajedno razmatrali različite probleme i diskutovali o rešenjima neophodnim u različitim lokalnim zajednicama iz kojih dolaze.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@fondacija_za_obrazovanje_roma је поделио/ла објаву

Treći dan bio je posvećen poslovnim kodeksima, poslovnoj komunikaciji i organizaciji, pod vođstvom trenera Gorana Gonđe. Kroz praktične primere i diskusije, mladi Romi su stekli ključna znanja o tome kako uspešno funkcionisati u poslovnom okruženju.

Ovaj trodnevni događaj nije samo pružio mladim Romkinjama i Romima priliku za učenje, već je i osnažio njihovo samopouzdanje i motivaciju za dalji razvoj karijere. Stvorena su nova poznanstva i prijateljstva, i time su učesnici osnaženi za dalje delovanje u svojim poslovnim i lokalnim zajednicama. Zahvaljujemo svim učesnicima i trenerima na nezaboravnom iskustvu i radujemo se budućim inicijativama koje će doprineti jačanju zapošljivosti mladih Roma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@fondacija_za_obrazovanje_roma је поделио/ла објаву

Naši donatori