20. maj, 2024

SAVE THE DATE: Konferencija „Put ka osnaživanju mladih Roma i Romkinja“

Bliži se kraj projekta “Pospešivanje zapošljivosti mladih Roma – faza II”. Tim povodom, Fondacija za obrazovanje Roma organizuje konferenciju “Put ka osnaživanju mladih Roma i Romkinja” 21. juna 2024. godine u Hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Cilj ovog događaja je predstavljanje svih dosadašnjih rezultata projekta, uspešnih priča mladih i perspektivnih Roma i Romkinja u Srbiji (čije tizere već možete pratiti na našem Facebook i Instagram nalogu), kao i upoznavanje sa ključnim tematskim konceptima uticaja obrazovanja i pospešivanja zapošljivosti mladih Roma i Romkinja u Srbiji.

Projekat „Pospešivanje zapošljivosti mladih Roma – faza II“ se od 2019. godine sprovodi od strane Fondacije za obrazovanje Roma, uz podršku programa Nemačke finansijske saradnje koji implementira Nemačka razvojna banka KfW u ime Vlade Republike Nemačke – Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj.

Pozivamo sve naše korisnike, partnere i prijatelje da prate informacije koje ćemo vam u narednim danima slati, kao i naše društvene mreže, jer je završetak ovog značajnog za zajednicu, a nama i izuzetno dragog projekta, povod za proslavu na svim platformama.

Naši donatori